Nie jesteś zalogowany na forum.
WZÓR
Imię:
Czy posiadasz Ts3?:
Kultura(0/10):
Czy posiadasz dyslekcje?(Tak/Nie):
Ile godz możesz spędzić na służbie?:
Coś o sobie:
Dlaczego SAMC?:
Czemu chcesz się dostać do SAMC?:
Panie Liderze Prosiłbym o odpowiedź czy zostajesz w SAMC? Proszę o odpowiedz jaknajszybciej!
Imię:Matuesz
Staż:4D
Czy posiadasz Ts3?:ta
Kultura(0/10):9/10
Czy posiadasz dyslekcje?(Tak/Nie):nie
Ile godz możesz spędzić na służbie?:5-6 w weekend w tyg-4h
Coś o sobie:Jestem osoba miła kutykularna często gram w gry na komputerze.Trenuje piłkę nożna od 5 lat. Bardzo dobrze robię Grafiki. Jestem YouTuberem posiadam 70 subów.
Dlaczego SAMC?:Dlatego że jestem osoba doświadczona oraz ogarniętą. Jestem dobrym dowódca oraz Ogarniam Rp tej frakcji. Mógł bym nauczyć innych tego co ja umiem itp. Bardzo dużo razy w życiu realnym pomagam ludziom i dlatego chciał bym robić to też w grze.
Czemu chcesz się dostać do SAMC?:Dlatego że jestem doświadczony mógł bym uczyć nowych. Jestem często widziany na srv. Bardzo długo umiem rozgrywać Rp medyczne.
Imię:Matuesz
Kultura(0/10):9/10
Ile godz możesz spędzić na służbie?:5-6 w weekend w tyg-4h
Coś o sobie:Jestem osoba miła kutykularna często gram w gry na komputerze.Trenuje piłkę nożna od 5 lat. Bardzo dobrze robię Grafiki. Jestem YouTuberem posiadam 70 subów.
Dlaczego SAMC?:Dlatego że jestem osoba doświadczona oraz ogarniętą. Jestem dobrym dowódca oraz Ogarniam Rp tej frakcji. Mógł bym nauczyć innych tego co ja umiem itp. Bardzo dużo razy w życiu realnym pomagam ludziom i dlatego chciał bym robić to też w grze.
Czemu chcesz się dostać do SAMC?:Dlatego że jestem doświadczony mógł bym uczyć nowych. Jestem często widziany na srv. Bardzo długo umiem rozgrywać Rp medyczne.
Imię: olek
Kultura(0/10):7/10
Ile godz możesz spędzić na służbie?:4-5 w weekend 5-6
Czemu chcesz się dostać do SAMC?:Dlatego że jestem doświadczony mógł bym uczyć nowych. Jestem często widziany na srv. Bardzo długo umiem rozgrywać Rp medyczne
Imię: olek
Kultura(0/10):7/10
Ile godz możesz spędzić na służbie?:4-5 w weekend 5-6
Czemu chcesz się dostać do SAMC?:Dlatego że jestem doświadczony mógł bym uczyć nowych. Jestem często widziany na srv. Bardzo długo umiem rozgrywać Rp medyczne
to nie zły Ctrl c i Ctrl v i to z podania lidera frakcji xD na 100% cię przyjmie jak zajebałeś jego podanie